Részleges belsőépítészeti tervezés és teljes kivitelezés, 35 m2.

Megrendelőnk VIII. kerületi lakásának felújítása miatt keresett meg bennünket.
A lakás alapterülete kicsi. Ahhoz, hogy megfelelő életterük legyen, egy galériát építettek, így tudtak berendezkedni.
A cseperedő gyerkőcnek saját szobát szeretett volna Megrendelőnk leválasztani a rendelkezésre álló térből. Mindezt úgy, hogy azért maradjon hely egy, a meglévőnél jobban használható konyhának, és egy kicsi nappali résznek is.
Ehhez a galériát is újra kellett gondolni. Ide kerültek a hálóhelyek. A saját dolgok tárolása itt kulcsfontosságú, ezért beépített szekrényeket terveztünk a bejárat mellé, illetve a fürdőben is.
Megrendelőnk nagyon konkrét és ügyes elképzelésekkel érkezett hozzánk, amit a saját ötleteinkkel kiegészítve sikerült egy jobb életteret kialakítani számukra.
A lakás gépészeti rendszere is eléggé elavult volt, ezért szükség van annak teljes felújítására is. A fűtést légkondícionálókkal oldottuk meg, de tartalék elektromos fűtőtesteknek is terveztünk kiállást.
A megfelelő világítás kialakítása kulcsfontosságú ebben a kis lakásban (mivel nagyon kevés a bejövő természetes fény), ezért ár-érték arányban is jó megoldásokat vetettünk be a probléma kezeléséhez. (állítható szpotok, dekoratív függesztékek és egy kis LED szalag is elfért)

Vissza az Home projektekhez