Nagyon ritkán lehet az építőiparban olyannal találkozni, akik az elvállalt feladatokat tényleg képesek elvégezni a megbeszélt határidőre.

A Time Design esetében biztos lehetek abban, hogy minden úgy fog kinézni, ahogy a látványterven láttam és az akkorra lesz kész, ahogy megígérték.

Rostás Attila, Magnet Bank

Üzleti kapcsolatunk a Time Design Kft-vel közel 10 éve kezdődött. Közös munkánkat a kezdetektől a precizitás, tervezett, tudatos működés jellemzi.

Napjainkban az építőiparban nagy kincs olyan céggel együtt dolgozni, akinek a piaci magatartása korrekt a beszállító partnerei, alvállalkozói és természetesen – a legfontosabb – a megrendelői felé.
Nagyon nagyra értékelem ezt az értékrendet amit a Time Design Kft képvisel az építőipari piacunkon és büszke vagyok, hogy beszállító partnere lehetünk egy ilyen profi cégnek

Nemes Viktor, VS Csoport

Miért is esett a választásunk a Time Design-ra az igen sok ajánló közül?

  • – mert nem azt kérdezték, hogy MIT HOGYAN akarunk,
  • – nem arról győzködtek, hogy MIT HOGYAN kell,
  • – nem azzal folytatták, MIT MIÉRT NEM LEHET,

hanem találkozásunk után 2 nappal kreatív ötletekkel, javaslatokkal, látványtervvel érkeztek.
Ez további EGYÜTT GONDOLKODÓ találkozásainkon is meghatározó volt.
Ezért esett a választásunk a kulcsrakész szerződésre.
Hat év távlatából még inkább bebizonyosodott, hogy a legjobb ÁR/ÉRTÉK arány mellett döntöttünk.

Nyárády István, APC Smart

2008-ban dolgoztunk együtt a Time Design kiváló csapatával. A projekt minden részében elégedettek voltunk munkájukkal, elsősorban fáradhatatlan kreativitásuk, hozzáértésük és ügyfél-orientált megközelítésük miatt. Maximálisan figyelembe vették a helyszín adottságait, saját funkcionális igényeinket és elvárásainkat, valamint a design-nal kapcsolatos elképzeléseinket.
És ami talán utólag a legfontosabb: nagyon szépen és jól sikerültek a munkák, és büszkén használjuk azóta is mindazt ami elkészült!
A kész iroda önmagáért beszél!
Köszönjük szépen ezúton is újra a Time Design-nak!
Ha most újra kellene választanom, biztosan mellettük döntenék újra!

Székely Sándor, Performan

Több projektben is dolgoztam már együtt a Time Design Kft.-vel. Mind hozzáállásban, mind szakmai felkészültségben, nagyon magas színvonalat képvisel a cég. Kevés olyan cég van ma Magyarországon, akivel ennyire jól és gördülékenyen lehet együtt dolgozni. A munkát hosszas tervezési és egyeztetési folyamat előzi meg, ennek köszönhetően nagyon alapos és felkészült a csapat, amire a feladat kivitelezésére kerül a sor. Ennek a gondos előkészületi folyamatnak megfelelően, nagyon gördülékenyen szokott egy projekt elkészülni.

Minden szempontból, nagyon meg vagyok elégedve a cég munkájával.

Szabó István, Magnet Bank

25 év után úgy döntöttünk, hogy felújítjuk máriaremetei családi házunkat. Ismerőseim tanácsára a Time Design céget kértük fel az építész és belsőépítész tervek elkészítésére, egyúttal a teljes körű épületgépészeti és építészeti felújításra, valamint a szükséges új bútorok elkészítésére.

Puchard Zoltán