Generálkivitelezés

Egy építés vagy felújítás generálkivitelezőként történő levezénylése számunkra mindig különleges feladat és lehetőség is egyben.
Mindig tervek alapján dolgozunk: ez lehet építészeti, belsőépítészeti, vagy szakági (statika, épületgépészet stb.) terv. Mindegyiket meg tudjuk oldani saját hatáskörben, vagy régóta együtt működő partnereinkkel.
Menet közben a munkafolyamatokról napi email-es beszámolót küldünk, és fotó dokumentációt készítünk.
Generálkivitelezői szerződést kötünk Önnel, ilyenkor gyakorlatilag az összes munkafolyamatot egy kézben összpontosítjuk, és kezeljük.
A megbízás után a feladatokat önállóan bonyolítjuk, és az előzetesen eldöntött állapotnak és végső tartalomnak (építész, vagy belsőépítész terv) megfelelően adjuk át.
Átadásig Önnek, mint beruházónak nem feladata a szervezés, anyagbeszerzés, és nem kell vitába bonyolódnia egyik szakemberrel sem. Kizárólag velünk, a generálkivitelezővel áll kapcsolatban, csak bennünket ellenőriz.
Jól értjük a dolgunkat, viszont szívesen vesszük, ha Ön ellenőriz bennünket időszakos bejárások formájában, ahol megteszi észrevételeit.
Egyébként bennünket mint generálkivitelezőt is ellenőriznek: a felelős műszaki vezető és az Önt képviselő műszaki ellenőr személyében.

Egy fontos dolog: a generálkivitelezésnek nemcsak a szervezettsége, hanem kidolgozottsága is megfelelően magas szintű, ügyfeleink legapróbb elvárásainak megfelelően. Emiatt lényeges, hogy a „generálban” elvégeztetett munka mindig költségesebb, mintha ügyfeleink saját maguk szerveznék azt.

Vegye fel a kapcsolatot velünk!
Kérjük a *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki, hogy minél pontosabb képet tudjunk alkotni a generálkivitelezési feladatról! Köszönjük!

Miben segíthetünk Önnek?*

Továbbá:*

Az ingatlan jellege:*

Az ingatlan kora*:

Alapterület*:

Csatolmány (jpg, png, pdf, max. 10Mb)


Az űrlap használatával Ön elfogadja, hogy weboldalunk tárolja és kezelje adatait.