képgaléria aktuális munka nyomógomb - galéria
Time Design Business képek nyomógomb - galéria
09_TDE_BUSINESS_903_TURK
képgaléria aktuális munka nyomógomb
07_TDE_BUSINESS_903_MGNT
06_TDE_BUSINESS_903_ACKEK
05_TDE_BUSINESS_903_ZOLD
04_TDE_BUSINESS_903_LILA
03_TDE_BUSINESS_903_TURK
02_TDE_BUSINESS_903_SARGA
Time Design Business képek nyomógomb
previous arrow
next arrow

Minden, ami nem privát.
Az irodaépület, a kávézó vagy az étterem. A rendelő és az üzlethelyiség. A bővítés és átalakítás költség hatékonyan és racionálisan szükség szerint. A belső környezet látványos felújítása, akár egyszerű módszerekkel is, a cégstruktúrának megfelelően. Tárgyalót, ipari környezetet alakítunk át, és építünk. Megálmodjuk az optimális munkahelyi környezetet a munkatársak számára. Egyedi közösségi és pihenő tereket hozunk létre. Foglalkozunk óvodával, iskolával. Recepciókban, előterekben is jártasak vagyunk. Kitaláljuk a berendezését és engedélyeztetjük.

Exkluzív bemutatótereket, egyedi elképzeléseket is építünk. Termék és ügyfélorientált szempontok alapján alkotunk.

Ugrás a projektekhez

kiskep_leirashozTervezés

Minden feladat: egy alkotó tér
Megtervezzük és engedélyeztetjük az épületet, vagy egy részét ha bővíteni, vagy átalakítani akarjuk. Éttermet vagy üzletet találunk ki, bemutatjuk akár látványtervi, engedélyezési vagy éppen kiviteli terv szinten.
Megtanultuk, átlátjuk és értjük a rendelőket és üzleteket. Újjávarázsoljuk a belső teret a munkatársak számára a cégstruktúrának megfelelően. Pincéket, egyedi kerti felépítményt, irodát, ipari épületet és berendezést tervezünk. Egyedi közösségi és pihenő tereket hozunk létre, modernt vagy éppen konzervatívat. Recepciókban, előterekben is járatosak vagyunk. Kitaláljuk a homlokzatot, reklámtáblát és engedélyeztetjük.
Exkluzív bemutatótereket ötlünk ki és mutatunk be, kialakítás előtt. Az egyterű irodákban is járatosak vagyunk, de a tetőterasz is jól mutat majd az épületen.

kiskep_leirashozÜzlet

A berendezett tér nagymértékben elősegíti az eladást, az üzletmenetet. Termékorientált és specifikus elemek alkalmazása. Térbeli alkalmazkodás. Logisztikai elemzés. Közlekedési útvonalak, belátás és átláthatóság. Biztonsági szempontok. Költséghatékony megoldások. Céges portfólió alkalmazása, brand erősítés, egyedi design arculati elemek. Különleges elemek vendéglátóipari alkalmazása.

Iparkiskep_leirashoz

Erőteljes technológiai megjelenés, akár designban is. Ellenpontos arculati elemek. Költséghatékony megoldások részletekben és rendszerben. Alkalmazás-technológiai kérdések tervben és kivitelben. Üzemcsarnok, termelői ágazatok esztétikája. Szervizek, gyártósorok, nagyüzemi elképzelések részleges és teljes perspektívából. Logisztikai kérdések arculatra szabva. Fogadóterek és forgalmi csomópontok, kültérben és beltérben egyaránt. Parkolók, melléképületek és segédépületek.

kiskep_leirashozIroda

Tárgyalók és munkatársi terek kapcsolása és szétválasztása. Azonos vagy elkülönített struktúrák, pozíciótól függő megkülönböztető jegyek és jellegek a munkahelyi kultúrában. Egységesített rendszerek, tárgyalók egyedi és mobil bútorzattal. Exkluzív és személyreszabott hangulati elemek tervben és kivitelezésben. Egyedi bútor és belső. Széria elemek, sorozatgyártás. Egyterű és privát irodák, konferencia terem, üzemi konyha. Irodaház átalakítás és felújítás.